Denna maträtt är perfekt för helgen eller för en ganska festlig tillställning. De flesta gillar ju tacos.

Ingredienser

  • 500 g kycklingfilé
  • 1 påse kryddmix gärna
  • 1 förpackning mini tortilla original
  • 2 avokados
  • 250 g grön sparris
  • 1 krm salt
  • ca 70 g isbergssallad
  • 1 paprika
  • 1 gurka
  • 300 g riven ost
  • 1 burk salsasås gärna chunky salsa

Tillagning

  1. Blanda kyckling och kryddmix i en bunke. Stek kycklingen tills den är genomstekt. Se till att den inte är rå i mitten. Innertemperaturen ska vara minst 72 grader Celsius.
  2. Gröp ur avokadorna och skär i klyftor. Dela sparrisen och stek tills den blir mjuk. Låt svalna och skär i mindre bitar.
  3. Skär alla grönsaker i små delar
  4. Servera kycklingtacos med grönsaker, ost, chunky salsa, avokado och sparris.