Savoury muffins

Passar från 8 månader

Savoury muffins

Dessa härligt färska och goda muffins är en av min sons och hans kompisars absoluta favoriter. De passar fantastiskt som picknickmat (även för vuxenpicknick!), men kan även ätas med soppa eller bara som mellanmål. De kan frysas väl i en stor påse eller behållare och kan sedan enkelt tinas individuellt som sista-minuten snacks eller måltider.

Recepttips
Skapa en vegetarisk version av dessa savoury muffins genom att utelämna skinkan.

Speak Your Mind

*

Comments

  1. Kan man skippa ägget?

    • brabarnmat says:

      Hej Emma, det har jag inte än testat – men man kan vanligtvis ersätta ett ägg med t ex en halv mosad banan, eller 3 msk äppelmus. Ägg hjälper till att muffinsen blir fluffiga, så jag skulle isf även använda lite mer bakpulver, kanske ytterligare 1 tsk. Ser fram emot att höra hur det funkade för dig!

  2. Hej! Jag har testat idag med “No egg pulver” ( http://shop.goodstore.se/no-egg-aggersattning-200g-orgran/588-0 ) och de var lika goda.
    Jag undrar om ni har liknande VEGAN recept som kan funka även för ägg- och mjölk allergiker.