Råa choklad-brownies

Passar från 10 månader

Råa choklad-brownies
Vårt recept för dessa mörka, krispiga, glutenfria, spannmålsfria, sockerfria brownies består av endast en handfull ingredienser, alla av dem råa och obearbetade. Basen till vår rå cheescake förvandlades till en brownie en dag när jag experimenterade och hade idén att lägga till valnötsbitar, frysa alltihopa och sedan skära den i små bitar för att skapa goda brownies.

Dessa brownies är läckra på egen hand eller varför inte servera dem med en rå hot-fudge-sås (recept kommer snart!).

Recepttips
Jag gillar dessa brownies sega och tycker att det bästa sättet att uppnå denna konsistens är genom att förvara dem i frysen i ca två timmar och sedan äta dem direkt. De kan också kylas i kylskåpet, men kommer då vara något mjukare. Om du förvarar dem i frysen i mer än ett par timmar är det bäst att låta dem stå i rumstemperatur en stund innan servering.

Använd en matberedare för att bearbeta dina ingredienser för bästa resultat.

Speak Your Mind

*

Comments

  1. tips på godis

  2. Hej!
    Tack för en underbar sajt, vin använder dina recept hela tiden!
    Har du möjligtvis testat att frysa dessa brownies?