Kalaskrokodil

Passar från 12 månader

Kalaskrokodil
Jag har velat göra en gurk-krokodil i evigheter efter att ha sett något liknande i en tidning. När vi blev bjudna till ett födelsedagskalas med djurtema uppstod ett perfekt tillfälle att skapa detta roliga och hälsosamma tilltugg! Att skära ut tänderna på denna krokodil kanske kräver lite tålamod, men jag lovar att resultatet kommer att vara värt det.

Recepttips
Eftersom det används en hel del tandpetare i detta recept, rekommenderas att en vuxen håller koll – särskilt när mindre barn mumsar på krokodilen.

Speak Your Mind

*

Comments

  1. Cool! Kanske t o m skulle få min 4-åring att äta tomat? Ska testas på nästa kalas, tack! Vid förra sommarens kalas gjorde min man en vattenmelonspiraya, dvs skära ut ett gap med tänder på toppen av en melon, garnera med ögon, fena, skopa ur fruktköttet med glasskopa och lägg tillbaka kulorna i gapet, låt sen barnen äta med varsin gaffel.

    • brabarnmat says:

      Hej Liv! Hoppas krokodilen blir poppis på nästa kalaset. Vattenmelonspirayan låter toppen, älskar idéen!!!

Trackbacks

  1. […] fixade vi en vattenmelons-igelkott, en choklad-igelkott, en uggel-tårta av rå marsipan samt en krokodilsallad. De vuxna fick bland annat ett par bitar rostat lamm och massor av olika sallader, inklusive denna […]