Fylld paprika med fetaost

Passar från 10 månader

Fylld paprika med fetaost
Här kommer lite mer tröstmat för att hantera de kyliga hösttemperaturerna! Den här gången lagar vi fyllda paprikor, ett recept som är en vanlig middag i vår lilla familj eftersom det är både lätt och går relativt snabbt att göra. Min 2-åriga son, som har namngivit receptet “Paki-Paki”, älskar att hjälpa till att stoppa fyllningen i grönsakerna.

Recepttips
Röda och gula paprikor är mycket sötare i smaken än den gröna sorten. Använd den typ du gillar bäst, eller blanda och matcha för ett färgglatt resultat! Du kan variera kryddor och örter som används i fyllningen för att skapa din egen favoritversion – prova t ex att använda en halv urkärnad röd chili som finhackas, för en mer eldig färs, eller lägg till paprikapulver, färsk basilika, koriander eller timjan. De färdiggräddade paprikorna serveras på egen hand eller tillsammans med ris, couscous, quinoa eller bulgur.

Speak Your Mind

*